CqQRcNeHAv

Тушкований кролик з капустою

Іноді несподівані поєднання продуктів настільки виявляються вдалими, що хочеться вигукнути «Евріка» . В котрий раз рекомендую всім господиням експериментуйте, бо кулінар мов художник може змішувати і творити! Готуємо Тушкованого кролика з капустою, точніше з трьома видами капусти: броколі, брюссельської та цвітної. Кожен інгредієнт чудово доповнить смак кролика, а біле вино зробить м’яско дуже ніжним.

Для приготування потрібно: тушка кролика, приблизно по 350 гр різної капусти (в сукупності десь кілограм), 1-2 морквини, 2 цибулини, склянку білого сухого вина, 2 скл. сметани, сіль та спеції.

 Кролика поділити на дрібні порційні шматки і обсмажити на середньому вогні.

Зменшити вогонь, присмачити сіллю та перцем, тушкувати під кришкою у власному соці протягом 5-7 хвилин.  Моркву і цибулю нарізати кубиками 1*1 см.

 

Додати до смаженого м’яса, тушкувати протягом 15-20 хвилин. Долити вино, випарувати на середньому вогні.

   

Цвітну капусту та броколі розібрати на суцвіття, обварити в окропі протягом 2-3 хвилин, вийняти шумівкою. Далі додаємо відварену капусту і сиру броколі до тушкованого кролика, вливаємо сметану, готуємо ще 5-7 хвилин.

Якщо хочеться більш гостренького смаку можна додати 1-2 ч.л. гірчиці, а для більш пікантного додайте песто, тут вже пробуйте та експериментуйте.

Смакота надзвичайна, обов’язково запропонуйте тому, що крутить носик від капусти… най буде приємно здивований!

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).