CqQRcNeHAv

Свинячі “конвертики”

Страви зі свинини одні з найпопулярніших в українській кухні, адже, ми дуже любимо частувати родину смакотою. Я пропоную приготувати смачненьке і дуже швидко! Зрештою, рецепт дуже універсальний пригодиться для приготування із телятини, курятини чи індички і дозволить господині на повну проявити індивідуальність.

Для приготування потрібно: свиняча полядвиця чи шия 300-500 гр, печериці 200 гр, сир твердий 200 гр, помідори 2 шт., зелень петрушки, кропу чи базилік, сіль, та перець горошком.

М’ясо нарізати порційними шматочками товщиною 3-4 см.

Розрізати кожен шматок на «конвертики» не дорізаючи до низу. Розгорнути, кожен «конвертик» присмакувати сіллю та перцем. Помідори нарізати кружельцями, сир пластівцями, зелень на дрібно.

В кожен «конвертик» вкласти два пластівці сира, шматочок помідора та зелень.

Загорнути м’ясо в рулетик, викласти на змащену олією фольгу. Загорнути і випікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.

Подавати з грибним соусом та овочевими гарнірами.

 

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).