CqQRcNeHAv

Лосось слабосолений.

Слабосолена червона рибка чудово доповнює рибну тарілку, підкеслить смак овочевого салатику, стане окрасою на святковому столі у вигляді канапочки. Маринування займе буквально 5 хвилин, і через добу можна нарізати і смакувати. Зберігається готовий слабосолений лосось протягом не менше 5-7 діб, довше не перевіряла, бо все з’їдали 🙂

 

Для приготування потрібно: на шматок 300 гр готового філе лосося: 2 ст.л. солі ( можна використовувати морську середнього помелу), 1 ст.л. цукру.

Можна додавати різноманітні приправи сухі чи свіжі: кріп, розмарин, гострий перець чілі, мелений перець, базилік. Як бачите, є можливість проекспериментувати і спробувати щось особливе. Пам’ятайте, додавання свіжих приправ  може вплинути на термін зберігання.

На фольгу всипте сіль та перець, перемішайте. Філе риби зі шкіркою обваляти у суміші з усіх боків, рештки солі прибрати. Рибу загорнути у фольгу, покласти у глибоку посудину, накрити і залишити в холодильнику маринуватись протягом доби. Перед нарізанням згорнути залишки солі, нарізати гострим ножем на порційні шматочки. При подачі рекомендую додавати лимонний сік чи дольки лимона.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).