CqQRcNeHAv

Печиво “Горішки”

Печиво «Горішки» одне з моїх улюблених ще з дитинства. А ми в більшості добре пам’ятаємо аромати і смаки свого дитинства. Вже тепер для ілюстрації рецептика я готувала класичні, такі собі типові горішки. Але моє «дитяче» печиво ще й різного вигляду було, мама називала його лісовим через те, що були окрім горішків і шишки, і грибочки, і жолуді.. о мої спогади, аж слинка котиться. Тієї форми вже немає, зате рецепт є! Тож готуємо смакоту.

Для тіста: яйця 2 шт., вершкове масло 200 гр, цукор 150 гр, крохмаль картопляний 1/3 скл., борошно 3-3,5 скл., розпушувач до тіста ½ ч.л.

Для начинки: 500-700 мл вареного згущеного молока та 200 гр масла

Приготування:

Яйця гарно збити з цукром, додати м’яке масло. Далі  борошно перемішати з розпушувачем та  крохмалем, просіяти і замісити м’яке тісто. Поставити в холодильник на 40 хвилин. В розігріту форму для випікання горішків заповнити тістом і випікати. Дати охолонути половинкам. Для крему: згущене молоко збити з маслом. Наповнювати половинки і склеювати. До крему можна додавати подрібнені горіхи чи шоколад, теж буде смачно.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).