CqQRcNeHAv

Фарширований перець

Я справжній любитель болгарського перцю. В сезон готую з ним різноманітні салатики, але то найпростіше, а от на гаряче люблю фарширований перчик! То направду смакота! Особливий смак і аромат, створюють унікальну страву.

Тож вам потрібні такі інгредієнти: перець болгарський 7-8 штук середнього розміру, м’ясний фарш 500 гр, рис 200 гр, морквина, цибулина, томатна паста (у мене аджика)2-3 ст.л., півсклянки сметани, сіль та спеції.

Перчинки почистити від насіння зберігаючи кожну «коробочку» цілою,  рис відварити до готовності, м’ясо перемолоти на фарш.

Моркву натерти на «буряковій» тертці, цибулю нарізати півкільцями.

Овочі потушкувати на олійці, приправити спеціями та томатом чи аджикою.

Рис, половину овочів та фарш змішати.

Готуємо підливу: решта тушкованих овочів викласти в каструлю, додати сметану, ложку томату,  півлітра води та спеції, довести до кипіння. Перець нафарширувати начинкою, викласти в посудину для запікання, залити підливою

Запікати в духовці протягом години. Готовий перчик подавати зі сметанкою, також на додаток файно пасуватиме майонез чи грибна підлива.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).