CqQRcNeHAv

Кролик у сметанковій підливі

Кожна господиня, готуючи нову страву, турбується не лише про смакові властивості, але й про її користь для домочадців, зокрема для малечі. Цього разу Наша Куховарня підготувала новий рецепт:  кролик у сметанковій підливі це смачно і дуже корисно, особливо для діточок. Про безперечні переваги м’яса кроля  можна писати багато, особисто я люблю його за низькокалорійність та дієтичність при такому ніжному смаку. Тому сміливо готуємо страву, не переживаючи за зайві кілограми, і впевнені в користі для всіх без винятків!

Для приготування знадобиться: тушка кролика, по дві морквини та цибулини, півлітра сметани, сіль та спеції.

Тушку порізати на порційні шматочки. Обсмажити на сильному вогні, у невеликій кількості розігрітої олії з усіх боків.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на “буряковій” тертці, додати до обсмаженого м’яса. Тушкувати у власному соці 30-40 хвилин на малому вогні при закритій кришці.

Додати спеції на вибір (я додаю: сухий солодкий червоний перець 1 ст.л., по дрібці меленого чорного перцю та гострої паприки) і сіль.

Далі сметана і ще 30 хвилин на малому вогні. При потребі час тушкування можна зменшити чи збільшити, все залежить від віку кролика.

На завершення додаємо кілька лаврових листочків та різноманітну “зелень на любителя” 😉

Подавати, як окрему страву або до різноманітних гарнірів. Мені найбільше смакує з картопелькою! Смакота…. особливо помачати свіженьку скоринку хлібчика у підливочку!

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).