CqQRcNeHAv

Крученики

Я справжній любитель картопельки, люблю її у будь-якому приготуванні: і вареною, і смаженою, і печеною 😉 А до картопельки мені найбільше смакують різноманітні соуси та підливи. Тож з власного записничка пропоную, мабуть, найсмачніший додаток до різноманітних гарнірів, у мене до картоплі пюре: крученики. То справжня класична страва української кухні!

Тож вам потрібні такі інгредієнти:
Полядвиця свиняча – 500 гр, копчена шинка – 100 гр, морквина, цибулина, печериці – 250 гр, томатна паста 1-2 ст.л., півсклянки сметани, сіль та спеції.

М’ясо порізати на порційні шматки поперек волокон товщиною 1-1,5 см, шинку, моркву, цибулю нарізати соломкою.

Кожен шматок полядвиці відбити молоточком до потрібної товщини, приблизно 0,5-0,7 см, посолити та поперчити.

На край відбивної викласти кілька шматочків цибулі, шинки та моркви.

Загорнути їх у м’ясо у формі трубочки.

  

Гриби помити, перебрати і нарізати на четвертинки.

У каструлю з товстим дном викласти залишки моркви, цибулі та гриби, тушкувати у невеликій кількості олії.

Додати томат, сметанку, сіль та спеції, долити 1-2 скл. води, довести до кипіння.

У киплячу підливу опустити крученики, тушкувати  1-1,5 години.

  

Готові крученики файно пасуватимуть до вареного картопляного пюре. А з квашеними помідорами чи огірками буде справжня смакота! 😉

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).