CqQRcNeHAv

Печінка з овочами

Найчастіше ми звикли готувати печінку тушковану з цибулею або у вигляді паштету. Цього разу я вирішила поекспериментувати і приготувала печінку з овочами. Вдалось дуже смачно і швидко, до того ж, набір овочів завжди можна змінити, в залежності від сезону. Так, що пропоную приготувати страву за 30 хвилин, що файно смакуватиме і буде корисна нашому організму.

Для приготування потрібно: 600 гр курячої печінки, 300 гр печериць, один баклажан, перець болгарський 2 шт., середня морквина, дві цибулини, зелень кропу чи петрушки, спеції.

Моркву та цибулю нарізати кубиками.

Баклажан нарізати скибками чи великими кубиками, посолити і залишити на 10 хвилин.

Моркву обсмажити і потушкувати на середньому вогні 5-7 хвилин.

Додати баклажани, тушкуємо ще 1-2 хвилини.

Всипати перець нарізаний крупними кубиками та цибулю, тушкуємо всі овочі майже до готовності.

  

На завершення гриби нарізані навпіл чи четвертинками.

Печінку розділити на “пелюсточки”, обмокнути в борошно.

Обсмажити на сильно розігрітій пательні у невеликій кількості олії по дві хвилини з кожного боку.

Змішати овочі з печінкою, присмакувати приправами та сіллю, потушкувати протягом п’яти хвилин.

Готову страву присипати зеленню.

 

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).