CqQRcNeHAv

Деруни з м’ясом

Наша Куховарня неодноразово пропонувала нашим читачам рецепти класичних українських страв у цікавих варіаціях. Мій девіз: використаємо за основу класику, але трішки додамо цікавинок та фантазії – отримаємо унікальну страву! Сьогодні знову готуємо, на перший погляд, прості деруни… та ваші дегустатори точно будуть задоволені. Швидко і дуже смачно для всіх любителів української кухні: деруни з м’ясом!

Для приготування потрібно: 5-6 картоплин, 200 гр м’ясного фаршу, цибулина, два зубці часнику, яйце, сіль, спеції, 1-2 ст.л. борошна, 200 мл олії для смаження.

Фарш  посолити, приправити спеціями та добре вимішати.

Картоплю, часник та цибулю почистити, натерти на тертці “для дерунів”. Додати спеції, борошно та яйце, перемішати.

На розігріту пательню з олією викласти столову ложку картоплі, зверху кладемо тоненьким шаром фарш.

Далі знову шар картоплі, акуратно вирівнюємо.

Смажити з обох боків до золотистого кольору на помірному вогні.

Готові деруни файно смакують зі сметанкою чи грибною підливою.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментар до запису “Деруни з м’ясом”

  1. Марічка сказав:

    Готую такі! Дуже смачно! )

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).