CqQRcNeHAv

Телятина з грибами.

Великдень, одне з найшанованіших свят для українців. Кожна господиня обов’язково подасть на стіл головні празникові страви: паску, кров’янку, печену ковбаску, голубці… Але ж до святкового меню так хочеться додати щось особливе, щоб здивувати і родину і гостей! А тут ще й халепа, так не вистачає часу на приготування… Отож, пропоную саме для цього випадку шалено смачну і дуже просту у приготуванні страву: готуємо  Телятину з грибами!

Для приготування знадобиться: теляча вирізка 600-700 гр, печериці 300-400 гр, цибулина та морквина, півсклянки білого сухого вина, склянка сметани, 2-3 ст.л. аджики.

М’ясо нарізати поперек волокон.

Обсмажити на великому вогні з обох боків.

  

Цибулину і морквину нарізати кубиками.

Обсмажити овочі з м’ясом.

Долити вино і на середньому вогні випарувати.

Далі додаємо нарізані крупними дольками печериці.

Присмакувати аджикою та сіллю і спеціями, дати покипіти 5-7 хвилин.

Далі до соусу додаємо сметанку.

На завершення лавровий листочок та перець горошком. Потушкувати ще 5-7 хвилин.

Готову страву можна подати як окрему страву або як смачний додаток до картопляного пюре.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).