CqQRcNeHAv

Салат з буряка і фети.

Багато наших господинь турбуються про свою фігуру, як то кажуть, щоб тоненька талія і рожеві щічки 😉 Тому Наша Куховарня разом з Natalia Shchepan готує дієтичний салатик з бурячка та Фети, у ньому і калорій мало і вітамінів достатньо.  Приготування дуже простеньке, а маринований бурячок можна використати у інших салатиках або подавати як окрему страву. То ж, як завжди, запрошую усіх поекспериментувати разом 🙂

Вам знадобиться: буряк відварений у лушпинні чи запечений у фользі 200 гр, сир Фета 100-150 гр, каперси 1-2 ч.л.,  листя салату, насіння кунжуту 1-2 ч.л. Для маринування і заправки: мед 1 ст.л, гірчиця діжонська 1 ст.л., лимонний сік 1 ст.л., олія ароматизована.

IMG_1084

Буряки відварити/запекти, охолодити, начистити, нарізати на шматочки.

IMG_2416

У піалу/горнятко витиснути лимонний сік.

IMG_2424

Змішати з медом, гірчицею та олією.

IMG_2427

Готовим гірчично-медовим соусом заправити бурячки. Маринувати 30-40 хвилин.

IMG_2438

На салатницю/тарілку викласти листя салату, зверху маринований бурячок.

IMG_1088

Далі Фета.

IMG_1102

Додати каперси.

IMG_1106

Збризнути олійкою та присипати зернятками кунжуту.

IMG_1116

Тепер ваш низькокалорійний і такий барвистий салатик готовий!

IMG_1121

Сподобався рецепт, залиште, будь-ласка, ваш коментар унизу 😉

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

2 коментарів до запису “Салат з буряка і фети.”

  1. Ірина сказав:

    Приготувала Ваш салат і вперше з захопленням пишу коментар з великою вдячністю за чудовий рецепт! Направду, дууже вдале поєднання інгредієнтів. Щиро дякую за те, що ділитесь своїми знаннями. З задоволенням читаю Ваш сайт :-))
    З повагою, Ірина.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).