CqQRcNeHAv

Чебуреки з сирного тіста.

Хрумке тісто та соковита начинка, трішки гостринки та зелень…. то все про справжню смакоту – Чебуреки. Наша Куховарня приготувала рецепт, який скептики назвуть не чебуреком, але тим не менш, з вигляду і за смаковими якостями наші пиріжки з м’ясом нічим не поступляться справжнім класичним татарським чи узбецьким чебурекам…. Назвемо їх сирними чебуреками по-українськи, і вйо до роботи! Готуємо пиріжки-чебуреки з сирного тіста 😉

Для приготування потрібно: 300-400 гр м’яса (можна готовий фарш) у мене свинина, цибулину, зелень кропу, 200 гр домашнього м’якого сиру, півсклянки кефіру, яйце, одна ч.л. харчової соди, 400-500 гр борошна, сіль та мелений перець, олія для смаження.

IMG_3778

Сир, кефір та яйце перемішати, посолити і додати 400 гр борошна змішаного з харчовою содою.

IMG_3784

Замісити тісто “як на вареники”, при потребі підсипати борошном.

IMG_3799

Готове тісто має не липнути до рук.

IMG_3816

М’ясо змолоти на фарш, додати дрібно нарізану зелень та спеції до смаку.

IMG_3823

З тіста приготувати варенички, на кожну викласти 1-2 ст.л. фаршу. Міцно защепнути край залишки тіста обрізати ножем.

IMG_3846  IMG_3861

Смажити у великій кількості олії до рум’яного кольору з обох боків.

IMG_3872  IMG_3865

Викладати готові чебуреки на тарілку встелену паперовими рушничками, щоб промокнути лишки олії.

IMG_3873  IMG_3880

Готові чебуреки Наша Куховарня рекомендує споживати у добрій компанії з гальбою пива! Хай вам файно смакує!

IMG_3920

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментар до запису “Чебуреки з сирного тіста.”

  1. руслана проців сказав:

    постійно так роблю і всім раджу!!!

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).