CqQRcNeHAv

Стейк з яловичини.

Мудрість говорить, що шлях до чоловічого серця пролягає через його шлунок. А смачно приготований шматок м’яса буде важливою сходинкою у досягненні мети. Направду, так важко встояти перед справжнім яловичим стейком.  Тут , щоб не помилитись і приготувати все ідеально, треба приділити увагу вибору м’яса. Підбирайте витриману товсту вирізку молодої  яловичини і обов’язково наріжте її товстими шматками (від 2 до 4 см) поперек волокон. Важливим моментом, буде використання сковороди-гриль, засмажений стейк буде, мов з вогню. Тож беріть у записничок файний  рецепт.

Для приготування потрібно: шматки яловичини вагою 200-300 гр; для маринаду:  східні спеції, сіль, пів лимона та 1-2 ст.л олії. Для подачі кілька помідорів чері на гілочці або без неї та шматок вірменського лавашу.

IMG_7917

Спеції змішати з олією та соком лимона. Вимішати м’ясо з маринадом, збоку викласти помідори, витримати 30 хвилин.

IMG_7934

На розігріту сковороду класти промариновані стейки і смажити 3-4 хвилини з кожного боку. Перевертати щипчиками!

IMG_8007

Зняти м’ясо з пательні і залишити на 5-7 хвилин доходити в фользі у печі при температурі 170 градусів.

IMG_8012

Доки стейк у печі, підсмажити помідори.

IMG_8036

Подавати на лаваші з бокалом сухого червоного вина.

IMG_8065

Після такої вечері його серце буде тільки вашим 😉

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).