CqQRcNeHAv

Сирник з вишнями.

Українці дуже полюбляють готувати різні пляцки, та мабуть, найсмачніший серед усіх сирник. Його готують і на щодень і на великі свята, тому і розмаїтих рецептів багато. Здається, всі інгредієнти одинакові – сир, яйця, масло та крохмаль, трохи цукру тай готовий сирник, але завжди хочеться щось змінити та чимось присмачити! Тож вишні точно стануть у пригоді, вони  додадуть нового смаку та оригінального вигляду. Готуємо улюблений смаколик з новими нотками- сирник з вишнями.

Для приготування потрібно: 3 скл. борошна, 1 пачка (250 гр) маргарину, 100 гр масла, 2 ст.л. крохмалю, 11 яєць, 2 скл. цукру, 1 ст.л. розпушувача та 1 ст.л. оцту, 2 ст.л. какао, 1 л вишень у власному соці, 1,5 кг домашнього (бажано з незбираного молока) сиру, 1 лимон, 1 пачка вишневого киселю, манна крупа для присипання.

IMG_6090

3 скл. борошна посікти з маргарином до однорідності.

IMG_6099

Півсклянки цукру та 3 яйця збити.

IMG_6104

Борошно з маргарином перемішати з 1 ст.л. розпушувача та 1 ст.л. оцту. Додати яєчну суміш та замісити.

IMG_6113

До 1/3 готового тіста додати 2 ст.л. какао. Тісто охолодити.

IMG_6119

Сир двічі перемолоти або порізати ножем у кухонному комбайні до утворення однорідної маси. Влити 4 яйця і 4 жовтки додати 1 скл. цукру ( при бажанні цукру можна дати більше). Продовжуючи збивати, додаємо 2 ст.л. крохмалю та 1 ст.л. борошна. Лимон  з цитриною та шкіркою натерти на дрібній тертці та присмакувати сир, додаємо 100 грамів м’якого масла. Сирну масу довести до однорідності!

IMG_6129

4 білки та півсклянки цукру збити в міцну піну. На завершення додати пачку киселю.

IMG_6123   IMG_6139

На дно бритванки застелити пергамент змащений олією. Далі викласти трохи більше половини білого тіста.

IMG_6134

Посипати манною крупою. Відціджені вишні викласти на корж  і ще раз присипати крупою.

IMG_6135   IMG_6147

Зверху затерти коричневим тістом.

IMG_6150

Далі сирну масу рівномірно викласти на корж.

IMG_6159

Зверху розподілити тонким шаром білкову масу.

IMG_6166

Весь сирник затерти залишками білого тіста.

IMG_6174

Випікати близько години при температурі 180-190 градусів.

IMG_6178

Перед подачею готовому сирнику дати повністю охолонути.

Хай вам файно смакує з Нашою Куховарнею!

IMG_6236

Ось тут ще один наш рецептик сирника з ананасом.

Буду дуже вдячна за коментарі внизу рецепта або на нашій сторінці у facebook .

 

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

2 коментарів до запису “Сирник з вишнями.”

  1. Ліа сказав:

    Добрий день, який розмір дека?

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).