CqQRcNeHAv

Деруни по-особливому.

Приготування дерунів звична справа для всіх українських господинь. І в більшості випадків, проста повсякденна страва. Але якщо підійти до приготування з творчим натхненням отримаємо несподівано святковий смаколик, що годиться  для прийому гостей. Тож витратимо не багато часу і приготуємо деруни по-особливому.

Інгредієнти звичні: картопля 6-7 шт., цибулина, печериці 300 гр, 2 зубці часнику, сіль, спеції, яйце, 1 ст.л.борошна, півсклянки сметани, 100 гр твердого сиру.

IMG_0484

Картоплю, пів-цибулини та часничок натерти на тертці для дерунів. Додати сіль, перець, яйце та 1 ст.л. борошна.

IMG_5777

Смажити подовгасті, тонкі деруни до золотистого кольору з обох боків.

IMG_5784   IMG_5789

Печериці або будь-які інші гриби потушкувати з цибулею та спеціями до готовності та перемолоти в комбайні на фарш.

IMG_5787

Кожен дерун щедро змастити начинкою.

IMG_5802

Звернути рулетиком і скласти у посудину для запікання.

IMG_5797   IMG_5816

Обкласти нарізаними грибочками, полити сметаною та затерти сиром.

IMG_5823

Запекти в печі протягом 10-15 хвилин.

IMG_5826  IMG_5830

Подавати, поливаючи підливою, що утворилась під час приготування. Смакота!!

IMG_5842

Для різноманітності деруни також можна начинити фаршем з тушкованого м’ясця або приготувати в горщику.

Буду дуже вдячна за коментарі внизу рецепта або на нашій сторінці у facebook .

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

3 коментарів до запису “Деруни по-особливому.”

  1. Олеся сказав:

    Сьогодні з чоловіком смакували дерунами по цьому рецепту. Ну дуууууууууже смачно! Сир надає особливого смаку.

  2. Людмила сказав:

    Чудовий рецепт. Готувала по ньому сьогодні. Вийшло дуже смачно. Дякую.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).