CqQRcNeHAv

Ковбаса домашня печена.

Смакота для будь-якої оказії – домашня печена ковбаска. М’ясо, часничок та спеції ось і весь набір продуктів, а отримаємо улюблену українську страву. В гарячому вигляді подамо на основну тарілку, в холодному – як  м’ясну закуску  з хроном чи гірчицею.  Печена ковбаса файно пасуватиме на Великдень до кошика. То ж до роботи!

Готувати просто, але якщо є якісь непорозуміння не лінуйтесь переглянути відео, бо не все словами передати. Вам потрібно: свинина- 300 гр, яловича вирізка або лопатка 500 гр, підчеревина чи сало- 100-150 гр,  5-7 зубців часника, сіль та мелена суміш перців, кишка чищена свиняча.

IMG_5535

М’ясо частину нарізати кубиками, частину перемолоти на м’ясорубці.

IMG_5566

Часник двічі пропустити через м’ясорубку, додати до фаршу. Приправити сіллю та перцем. Обов’язково для проби підсмажте котлетку, таким способом ви перевірите вміст солі та приправ, якщо потрібно присмакуйте ще раз. Пробна котлетка має бути ледь пересолена.

IMG_5582

Фарш ретельно перемішати. Та начинити кишки.

IMG_5514

Готову ковбаску витримати 2-3 години в холодильнику, щоб набралась смаку.

IMG_5589

Випікати близько  години в пічці при температурі у 170-180 градусів, при потребі перевернути за 15 хвилин до завершення приготування для підрум’янення. Готову ковбаску подавати гарячою або холодною.

IMG_5521

 

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).