CqQRcNeHAv

Картопляні пиріжки з капустою.

Старовинний рецепт картопляних пиріжків з капустою тепер майже не знають молоді господині. Така страва підійде і в піст, адже капусту для начинки можна потушкувати на олійці. Проте, щоб краще смакувало, рекомендую приготувати капусточку за рецептом Нашої Куховарні. Але головна особливість цього перепису, це можливість приготувати бабусину страву і пригадати найприємніші дні дитинства. Як то кажуть, їси пиріжок, а відчуття такі, ніби маленькою у бабусі на кухні гостюєш. Тож, готуємо  смакоту з дитячих спогадів.

Для приготування потрібно: На 1 л вареної картоплі: 3-4 ст.л. борошна, 4-5 ст.л. крохмалю, сіль та перець. Для начинки тушкована капуста.

Відварити картоплю, потовкти та охолодити. Холодну картоплю пропустити ще раз через м’ясорубку.

IMG_0898

Додати борошно, крохмаль, сіль та перець.

IMG_4455

Замісити однорідне, не надто туге тісто.

IMG_4459

Формуємо кульки.

IMG_4462

Зліпити пиріжки, начиняючи  тушкованою капустою.

IMG_4470    IMG_4465

Кожну сторону пиріжка старатись зробити рівненькою, щоб зручніше було смажити.

IMG_4473

Готові пиріжечки смажити на олії з обох боків до золотистого кольору.

IMG_4480

До готових смаколиків ідеально підійде сметанка або тушковані гриби.

IMG_4514

 

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).