CqQRcNeHAv

Підлива сметанкова з телятини.

Ще з дитинства пам’ятаю, моя бабуся готувала смачну підливу, називала її ” сус з м’ясом”. Варто уточнити, для цього соусу найкраще підійде телятина, але можна використати і яловичину. Тоді варити м’ясо слід довше, і однозначно, свинина не підійде, смак буде зовсім інший. Детальний рецептик цієї смакоти з сучасною назвою підготувала Наша Куховарня. Тож готуємо Підливу сметанкову з телятини.

Для приготування потрібно: шматочок телятини 300-500 гр, цибулина, кілька зубців часника, 1-2 скл. сметани, 2-3 ст.л. борошна, сіль, лавровий листок та перець горошком.

IMG_4444

М’ясо покласти в зимну воду, додати цибулину. Довести до кипіння зняти шуму і варити на малому вогні 1-1,5 години.

IMG_4380   IMG_4385

Готова телятина легко має ділитись на шматочки! Додати сіль і поварити ще 10 хвилин.

IMG_4398

В глибокій мисочці змішати сметану з борошном до однорідної консистенції.

IMG_4405   IMG_4406

Додати, помішуючи, в киплячий бульйон. Вичавити часник і  потушкувати 5 хвилин (обов’язково слідкувати, щоб не збігло і не підгоріло).

IMG_4413

На завершення додати лавровий лист та перець горошком.

IMG_4427

Ця підлива надзвичайно смачна з картоплею пюре чи вермішеллю. На додаток квашені помідори або огірочки. І все смакує як у бабусі!

IMG_4432

 

 

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).