CqQRcNeHAv

Підлива з печериць.

Великій кількості страв можна надати нового смаку та вигляду за допомогою соусу чи підливи.  В українській кухні часто для приготування підлив використовують гриби.  Серед популярних види грибів для підливи багато лісових: білі, лисички, рижики, маслючки або промислові: печериці, гливи, шиітаке. Готувати підливу з печериць одне задоволення! Використати рецепт приготування можна для будь-яких грибів, за умови попередньої чистки і відварювання в залежності від сорту.

Для підливи з печериць вам потрібно: гриби 250-300 гр, цибулина, сметана 1-2 скл., сіль, перець мелений, олія для тушкування.

IMG_0633

Печериці вимити, нарізати навпіл, цибулю-півкільцями. На розігріту олію  викласти гриби та цибулю.

IMG_0637

Тушкувати 7-10 хвилин, додати сіль та спеції.

IMG_0373

До готових грибів долити сметану, тушкувати доки підлива не почне гуснути.

IMG_0662

Грибна підлива буде чудовим додатком та доповненням до різноманітних страв. Пропонуємо спробувати присмакувати ними гречаники чи  картопляні пиріжки з капустою.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар

ok facebook twitter
Statistical data collected by Statpress SEOlution (blogcraft).